CURS “ESTIL DE VIDA YOGUIC: EINES PER A PORTAR EL YOGA A LA VIDA QUOTIDIANA”

Mòdul 1: 26 d’octubre 2019

Mòdul 2: 30 de novembre de 2019

Horari: de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00

Preu per mòdul: 80€ alumnes del centre i 95 € persones externes

ESTIL DE VIDA YÒGUIC : “ EINES PER A PORTAR EL YOGA A LA VIDA QUOTIDIANA ” Mòdul 1 i Mòdul 2

Habitualment, quan pensem en el Yoga, pensem en el moment en el que ens col·loquem sobre l’estoreta per a començar la nostra pràctica, ja sigui d’Asanes, Relaxació, Pranayama, Meditació, Cant de Mantras, etc. Estranyes vegades pensem que la nostra pràctica de yoga la podem estendre cap a tots els àmbits de la nostra vida, aprofitar cada situació, cada moment per elevar el nostre nivell d’atenció, buscar l’excel·lència en els nostres actes, desenvolupar una resposta equànime i creativa en totes les circumstàncies que ens toca viure, independentment de com siguin aquestes circumstàncies.

Al llarg d’aquests dos caps de setmana, aprofundirem en la psicologia yòguica, per comprendre com funcions la ment i poder-la utilitzar adequadament.

Practicarem tècniques i actituds que ens poden ajudar a donar-li sentit i orientació a la nostra vida, a no deixar-nos portar per les tendències, a despertar el potencial que jeu latent en el nostre interior i que moltes vegades, la falta de claredat i direcció ens impedeix despertar-lo.

L’aplicació d’aquestes tècniques, junt amb la pràctica del sistema de meditació Antar Mouna (Silenci Interior), desenvolupat pel nostre mestre Sw. Satyananda Saraswati, facilitarà un espai per a començar a investigar el nostre món interior, confrontar-nos amb els nostres condicionaments, problemes, emocions i conflictes mentals, purificant i reprogramant la ment, eradicant gradualment tot el que està frenant el nostre desenvolupament i evolució espiritual.

La vida passa massa ràpid, la vida que vivim és un reflex de la nostra ment condicionada, la nostra manera de pensar influeix directament en els nostres actes, decisions i respostes. Els pensaments acaben per materialitzar-se i, si volem assolir aquesta vida plena que tant anhelem, tindrem que començar a comprendre com funcions la nostra ment, aprendre a reprogramar-la per alliberar-nos dels condicionaments i solucionar els problemes psicològics, transcendint tot el que ens limita.

A qui va dirigit : és un seminari obert a tots els que hi volgueu participar, sense importar la vostra experiència en el camí del Yoga.

Imparteix el curs : Prashantmurti – Pablo Blanc

És practicant de Yoga des de fa 34 anys. Deixeble de Swami Satyananda i Swami Niranjanananda. Va ser iniciat en la tradició de Sannyasa per Swami Niranjanananda el 2006.

Professor de Yoga titulat per A.E.P.Y. en el 2001 i Instructor Satyananda Yoga, titulat per l’Acadèmia Satyananda Yoga de Bogotà, Colòmbia el 2012. “Destaca les ensenyances que ha rebut i rep de Sw. Digambarananda, fundador de la Escuela de Yoga Bindu, Madrid”.

Des del 2005 al 2016 ha visitat anualment els Ashrams d’aquest llinatge aMunger i Rikhia, Índia, per nodrir-se de la seva energia i ensenyances. Ha col·laborat en els cursos que s’han imarit en castellà a Rikhia, Índia, entre el 2008 i 2011, en els que s’han abordat de forma teòrica i práctica diversos espectes del Yoga i del Tantra.

Prashantmurti es dedica a l’ensenyança del Yoga des de 1999 i des de 2003 codirigeix el Centre de Ioga Camí de Llum, de Barcelona.

TALLER D’ABDOMINALS HIPOPRESSIUS

GRATUÏT

Dimarts 18 de setembre de 2018

Inscripcions a info@sadhanacentredeyoga.com o al T. 679.598.462

Comencem les classes d’Hipopressius el pròxim 25 de setembre

HAVAN

PRÀCTICA DE YOGA

TREBALL DE SANACIÓ AMB EL MANTRA
Maha Mritjunjaya Mantra

10 de novembre de 2017
a 2/4 de 8 del vespre

Entrada gratuïta
Comfirmeu l’assistència
Preguem puntualitat

CAMINADA CONSCIENT

CAMINADA PELS VOLTANTS DE LA TOSSA

Dissabte 7 d’octubre

Durada de la caminada: 2h aproximadament

TALLER DE RISOTERÀPIA

GAUDEIX D’UN TEMPS DE DIVERSIÓ I
ALLIBERA’T DE L’ESTRÉS

Divendres 20 d’octubre
de 19:30h a 21h

Estàs llest/a per passar una estona inoblidable jugant i rient?

Deixaràs de costat les teves preocupacions, alliberaràs tensions i et sentiràs més lleugera i alegre.

El riure i el benestar són altament contagiosos!

Obre els teus sentits i deixa’t contagiar

Preu: 15€